Talizmánok és amulettek a szerencséért, a gazdagságért és a boldogságért

Kínai szerencsevarázs

Milyen ember nem akar boldog és gazdag lenni? A kérdés egyértelműen költői. Egyrészt azonban nem mindenkinek vannak ugyanazok az előfeltételei, másrészt valamilyen oknál fogva a szeszélyes Fortune egyeseket imád, másokat pedig őszintén elhanyagol.

Meg kell tanulnia: a helyesen megválasztott és feltöltött talizmánok pénzt és szerencsét vonzanak, osztálytól, vallástól, fajtól, nemtől és egyéb hovatartozástól függetlenül. De sokkal hatékonyabban dolgoznak, ha tulajdonosuk őszintén hisz az ékszerek, tárgyak, szimbólumok és más, amulettként funkcionáló tárgyak csodálatos tulajdonságaiban.

amulett medál a szerencséért 1. fotó

A talizmánok és amulettek osztályozása

Minden amulett és talizmán, amely szerencsét és pénzt vonz, négy nagy csoportra osztható. Tekintsük mindegyiket külön-külön.

Szerzett

Amulettek és talizmánok vásárolhatók az üzletben. Ebben az esetben figyelembe kell vennie a paramétereit (zodiákus jel, nem, életkor, energia és mások), valamint azt, hogy mit vár el a talizmántól. Ez lehet egy ékszer, egy figura, ruha, vagy egy kiegészítő szent szimbólumok formájában, stb.

Megtalált

A tapasztalt asztrológusok és bűvészek tudják, hogy az ember bárhol megtalálhatja a talizmánját: lehet tengeri kavics, érme, négylevelű lóherelevél. Itt nem lehet hibázni: bizonyos rokonságot fog érezni ezzel a tárggyal és a belőle áradó belső melegséggel.

DIY

Az a személy, akinek még varázslatos képességei sincsenek, saját kezűleg készíthet boldog amulettet: viaszból olvasztja, varrja, ezüsthuzalból szövi meg - a választás végtelen. Egy ilyen talizmánt készíthet magának vagy szeretteinek: a lényeg a jó szándék.

adományozott

Az ilyen amulettekkel nagyon óvatosan kell bánni. Egyrészt, ha egy talizmánt vagy amulettet egy szeretett személy készít/adományoz, az már pozitív szakrális energiával van felruházva. Másrészt egy titkos rosszakaró adhat ilyesmit. És ha egy hozzáértő sötét varázsló dolgozott rajta, az apróság kudarcokkal és betegségekkel terhelhető.

Bármilyen dolog, amit szeretsz, erőteljes talizmánná válhat, lehetőleg a test közelében hordva, vagy gyakran érintkezve vele. Már telített az energiáddal, így nem kell különösebben kifinomultnak lenned a tisztításban és a tuningolásban. Elég, ha a kezedbe veszed az apróságot, és azt mondod: "Megvédsz, szerencsét vonz, mindenben segítesz. "

Erőteljes talizmánok a szerencséért

A szerencse mulandó, egyszeri dolog, amit pontosan egy fordulóponton kell megfogni. A szerencse azonban egyes szerencséseket magától, különösebb erőfeszítés nélkül elhozza, míg mások egyszerűen végzetesen szerencsétlenek.

A szerencse talizmánja minden tekintetben képes megfordítani az eseményeket, és felhívni a Szerencse figyelmét a hordozójára. Az a személy, akinek ilyen amulettje van, szerencsés jegyet vesz ki a vizsgán, vonzó állást foglal el, nyer a lottón, és olyan pályázatot kap, amelyért más pályázók sikertelenül küzdenek. Természetesen 100%-os garancia nincs, de a körülmények sikeres kombinációjának esélye jelentősen megnő.

Továbbá - a legerősebb mágikus amulettek leírása a nagy szerencséért és a szerencséért.

Patkó

A szláv kultúrában a szerencse talán leghíresebb szimbóluma a patkó. Őseink ősidők óta patkót akasztottak az ajtók fölé, és a küszöbök alá temették. Mára ez a szokás feledésbe merült, de a patkó nem veszítette el mély szakrális jelentését és erőteljes energiáját. A patkó formájú kulcstartók, fülbevalók vagy medálok kiváló talizmánokká válhatnak az állatöv minden jelének képviselői számára, különösen a Nyilas számára.

izraeli szál

Külsőleg ez egy közönséges vörös gyapjúszál, amely a bal csuklójára van kötve. Ez még újszülötteknél is megtehető. Valódi szerencseszálakat, amelyeket Ráhel sírjánál töltenek, árulnak Izraelben, a Siratófal közelében. Egy hozzáértő ezoterikus azonban bármilyen szálat fel tud tölteni így.

Lucky Hand, Hamsa, Miriam Hand vagy Fatima Hand

A Fatima keze a legősibb és legerősebb szerencse amulett, számos kultúrában ismert, egészen az ókori egyiptomiakig, föníciaiakig és sumérokig. A stilizált tenyér díszíthető szem képével (muzulmánoknál), Dávid csillagával vagy Ő szimbólumával (a zsidóknál). Létezhet ékszerek, hímzések és még tetoválások formájában is.

Rúnás szimbólumok

A Futhark rúnák tele vannak a legmélyebb szent jelentéssel, és mindegyiknek megvan a maga célja. A szerencse legerősebb rúnái a Fehu (anyagi összetevő), a Vunyo (optimizmus), az Ansuz (az üzleti siker), a Soulu (a vágyak teljesítése). A rúnák egyénileg és kombinálva is használhatók.

Szláv talizmánok

Az ókori szlávok szentül hittek mindenféle amulett csodálatos erejében, tisztelték őseiket és spirituálissá tették a természet erőit. Szakrális tudásuk valóban elképesztő volt, így a hagyományos szláv amulettek (Kolovrat, Alatyr, Velesovik, minden napszimbólum) máig működnek. Ezüst, fa, természetes szálak (főleg gyapjú és vörös lenvászon) adják nekik a legnagyobb erőt.

amulett medál a szerencséért 2. fotó

négylevelű lóhere

Előttünk egy másik univerzális amulett, amely mindenben szerencsét hoz. Egy négylevelű lóhere megtalálása a természetben mindig jó előjel. A modern ír emberek druidái és ősei szentül hittek ebben, őseink pedig az örök és kölcsönös szerelem szimbólumaként tisztelték. Ma a négylevelű lóherét az egész világon a szerencse szimbólumaként és minden rossz ellen erős amulettként tartják számon.

nyúlláb

Ez a természetes eredetű amulett a büszke indiánoktól érkezett hozzánk, de vannak analógjai a keleti kultúrákban. A nyúl hátsó lábának van a legnagyobb ereje. A klasszikus változatban a nyakban kell viselni, de ez nem túl kényelmes, tekintettel arra, hogy nem tanácsos a talizmánt kívülállóknak megmutatni. Így jobb, ha a boldog mancsát a zsebébe vagy a táskájába teszi.

Japán amulett a szerencséért

Ennek a talizmánnak az eredeti neve Omamori. Ez egy hímzett vászontáska, ahová érdemes feljegyzéseket tenni az isteneknek címzett kívánságokkal. Az Omamorit magaddal viheted vagy felakaszthatod otthon, az autóban, a munkahely közelében.

Álomfogó

Egy másik amulett, amit az indiánoktól örököltünk. Az ágy felett felfüggesztve az Álomfogó elűzi a rossz álmokat és a gonosz szellemeket, de nem zavarja a jó asztrális entitásokat.

álomfogó a szerencse amulettjeként

Tibeti amulett Nagy szerencse

Ez az amulett képes szerencsét hozni a tulajdonosnak az üzleti életben, a pénzügyi tranzakciókban és a személyes kapcsolatokban. Ezzel együtt jó egészséggel és hősies lelkierővel ruházza fel.

A szerencse talizmánjai csak pozitív irányban működnek. Vagyis csak jót kell kívánnod magadnak vagy a talizmánajándék címzettjének. Ha boldogságot kérsz tőle valakinek a kárára (fordulj el, Fortune, ellenségemtől, és fordulj hozzám), félelmetes erőket ébreszthetsz fel, amelyek megbüntetik a rosszakarót.

Pénz amulett: hogyan válasszuk ki a gazdagság talizmánját

A pénz, akármennyi is az, sosem elég. Ám a legkevesebbet ígérő üzletek „kilövik" az egyik üzletembert, a másik pedig kiég, ahol semmi sem jelzi az összeomlást. Tehát itt az ideje, hogy a második felülről szerezzen pártfogást.

Egy hatékony pénzes talizmán másképp néz ki, a szemet gyönyörködtető luxustól a szürke lopakodóig. Ez lehet egy arany figura drágakövekkel, vagy egy egyszerű szimbólum, amely papírra van írva.

Ebben az esetben fontos a pénzamulettek és talizmánok helyes aktiválása, hogy olyan energiát szerezzenek, amely megfelel a tulajdonos külső teljesítményének és törekvéseinek. Most nehéz olyan mestert találni, aki megfelelően feltölti a talizmánt, ezért jobb, ha magad csinálod: ebből biztosan nem lesz kár. Ezt így lehet megtenni:

  • Impregnáld az amulettet a négy elem erejével. Ehhez elegendő az amulettet felváltva vízzel meglocsolni, a tűz fölé tartani, a levegőben integetni, földdel meghinteni. Itt be kell tartania az intézkedést, hogy ne sértse meg a talizmánt.
  • Mondj egy összeesküvést. Ez lehet a legegyszerűbb például: „Egy fillért egy fillért, egy malacot egy malacot, egy ötvenkopejkát egy ötvenkopejkát, egy rubelt egy rubelt, egy aranyat egy aranyat, mindezt a bíróság. "
  • Szent dolog hinni a talizmán erejében. Az amulettet a kezében kell tartania, és telítenie kell a szerencse és az anyagi jólét gondolataival.

A megfelelően aktivált pénztalizmán segít a pénzben és vonzza az anyagi gazdagságot, de néha szélesebb körű alkalmazása is van. Például a fent említett tibeti nagy szerencse amulett, a legtöbb kínai talizmán vagy a szláv alatyr minden területen vonzza a szerencsét: a szerelemtől a pénzügyekig.

Kínai kabalák

Az ókori kínaiak nagy hagyományőrzők és pragmatikusok voltak, akik a siker anyagi összetevőjét helyezték mindenek fölé. Ezért szinte minden kínai talizmán és amulett a gazdagságért szolgál, amely a Közép-birodalom lakói között elválaszthatatlanul összekapcsolódott a személyes boldogsággal és a jó szerencsével.

A leghíresebbek közül megemlíthető:

  • Fu hieroglifa. Létezhet pénzverés, medálok vagy egyéb dekorációk formájában. De egyszerűen lerajzolhatja papírra, és felakaszthatja otthon vagy a munkahelyén.
  • Arany fokhagyma. Kínában nagyon népszerűek a talizmánok és amulettek, amelyek pénzt vonzanak e zöldség formájában. Az arany fokhagyma segít folyamatosan a pénzforgalomban maradni, miközben elűzi a balszerencse szellemét.
  • Aravan hal. Az érméken heverő aranyhal gazdagságot és szerencsét hoz a házba.
  • Hotei isten. A jópofa istenfalánk táskával és bottal egy csodálatos talizmán, amely hozzájárul az anyagi jóléthez.
  • Háromlábú varangy. Egy szilárd, jól táplált kétéltűt ábrázolnak érméken ülve, szájában gyönggyel.
isten hotei szerencse talizmánként

És a bambusz, a mandarin kacsa, a ponty, a narancs, a fecskék és mások, mint ezek - a kínaiak szerint mindez jólétet és szerencsét vonzhat a házba. De ha a lakóteret egyértelműen a Feng Shui ajánlásai szerint rendezi be, nincs szükség további amulettekre. Nincs ilyen lehetőség - elég egy edényt "pénzfával" és / vagy akváriumot tenni aranyhalakkal.

Rúnás szimbólumok és kombinációk

Minden rúna összetett energiát és számos alapvető szent jelentést hordoz. A fő pénzrúna a Fehu. Hatékonyan tud működni önállóan és az Otalával együtt is, ami stabilizálja a források beáramlását és lehetővé teszi új gazdagodási források felfedezését.

A rúnabotok is hatékonyan működnek, vagyis több rúna összetett kombinációi. A legegyszerűbb és leghíresebb alkotás a Pénzforgó, amely négy Fehuból áll.

A „Cash Flow" és a „Fast Money" kombinációk nagyon érdekesek, de a Futhark alapos ismerete nélkül problémás őket önállóan összeállítani. A felirat azonban az anyagi jólétre gondolva egyszerűen papírra másolható, majd elégethető.

szerencsés amulett rovásírásos szimbólumokkal

Pénz

Az egyik legerősebb amulett, amely vonzza a pénzt, ők maguk, és különféle megnyilvánulásokban. Lehet:

  • Speciálisan hajtogatott bankjegyek. Példa – Szerencsés dollár. Ritka bankjegyként (például kétdolláros bankjegyként), valamint háromszögbe hajtogatott szabályosként is ábrázolható. Hordja a Lucky Dollart egy pénztárcában vagy pénztárcában.
  • Egyetlen érmék. A legegyszerűbb módja: vegyen egy ezüstérmét, és tegye vízbe, hogy a hold tükröződjön benne. Amint megjelenik a tükörkép, ki kell mondani: „Ahogy a víz tele van holdfénnyel, úgy az életem is szerencsével és gazdagsággal telik meg. "Az érme reggelig a vízben marad, majd átkerül a pénztárcába. Az amulett tulajdonosának születési évében kibocsátott érmék különleges erőt kapnak.
  • Érmecsoportok. Az érmék kifúrhatók és piros szalaggal átköthetők, vagy speciális zacskóba helyezhetők. Egyébként egy jó öreg malacpersely aprópénzzel megtöltve kiváló talizmánná válhat.

A drágakő vagy féldrágakő az egyik legerősebb talizmán a bevételszerzéshez. A topáz, a krizopráz, a krizolit, a karneol, a turmalin, a gránát és más ásványok rendelkeznek a megfelelő energiával. Rendkívül fontos a kő kiválasztása a tulajdonos születési dátumának és energiájának megfelelően.

Hatékony talizmán a boldogsághoz: vásárolja meg vagy csinálja egyedül?

Hogy mi a személyes boldogság, azt mindenki maga dönti el: itt nincsenek univerzális képletek. Ezért jobb, ha saját maga készíti el a boldogság amuletteit, vagy fogadja el ajándékként őszintén szerető emberektől.

A legsokoldalúbbak és leghatékonyabbak a következők:

  • Boldogság bojtorján. Ez az egyik leghíresebb szláv amulett, amulett, amely vizuálisan egy négyzet alakú fogazatú rombuszot ábrázol. A Boldogságbojtár amulett értéke meglepően sokrétű: szerencsét, anyagi jólétet, mások tiszteletét és a legjobb emberi tulajdonságokat ad.
  • Talizmán "A boldogság csomója". Sok szerencsecsomót ismerünk, de ezek közül a leghatékonyabb a végtelenség tibeti szimbóluma, Srivatsa. Készülhet drótból vagy egyszerűen felhúzva a falra akasztható.
  • Lucky amulett. A klasszikus változatban a Lucky egy kézzel készített puha baba. Színes foltokból varrva, vattával kitömve, gyöngyökkel, érmékkel, fonattal díszítve. Kötelező elem a hosszú világosszőke fonat.
amulett medál a szerencséért 3. fotó

Bármely csecsebecse telíthető kozmikus energiával, és boldogságot vonzhat tulajdonosához, pontosan olyan formában, ahogyan ő látja. Ehhez elegendő hinni az amulett erejében, gyakran tartsa a kezében a talizmánt, és világosan megfogalmazott kérésekkel forduljon hozzá.